Σχετικά με εμάς

Αρχική > Σχετικά με εμάς

Η φιλοσοφία μας

Η ομάδα ιατρών που δημιούργησε και λειτουργεί την ΕΥΡΩΙΑΣΗ εδώ και 15χρόνια οραματίστηκε ένα ιατρικό εργαστήριο, το οποίο θα παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες, προσαρμοζόμενο στις απαιτήσεις μιας πραγματικότητας που διαρκώς αλλάζει και διατηρώντας σταθερά τόσο το αίσθημα ευθύνης, όσο και το ανθρώπινο προφίλ που οφείλει να διακατέχει τη σχέση ιατρού-εξεταζόμενου.

Το έμπειρο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό μας βρίσκεται κοντά σας αφουγκραζόμενο τις ανησυχίες και τις ανάγκες της υγείας σας. Η φιλοσοφία μας περιλαμβάνει πρωτίστως την προσεκτική και εξατομικευμένη προσέγγιση των περιστατικών που αναλαμβάνουμε και την άριστη εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

Ο εξοπλισμός μας

Η ορθή άσκηση της ιατρικής επιστήμης απαιτεί σύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος να παρέχει ταχεία και αξιόπιστα αποτελέσματα. Για το σκοπό αυτό συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ιατρικών εργαστηρίων και της ιατρικής απεικόνισης, οι οποίοι αναλαμβάνουν την συντήρηση και την ανανέωση του εξοπλισμού μας.

To βιοπαθολογικό εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με υψηλής τεχνολογίας αναλυτές αίματος της εταιρείας Roche Diagnostics, καθώς και τα αντιδραστήρια τελευταίας γενιάς της ίδιας εταιρείας.

Καθημερινά εκτελείται όλο το φάσμα των εξετάσεων  βάσει διεθνών προτύπων λειτουργίας και ύστερα από προσεκτική συναξιολόγηση με το αναφερόμενο ιστορικό.

Τα ακτινολογικά μηχανήματα και ο μαστογράφος παρέχουν υψηλής ανάλυσης εικόνες με χαμηλή δόση ακτινοβολίας, ώστε να λαμβάνουμε εικόνες μεγάλης διαγνωστικής ακρίβειας και προέρχονται από τους οίκους Siemens, GE και BLUE-X, ενώ ο ο λοιπός συμπληρωματικός εξοπλισμός παρέχεται από την AGFA Healthcare. Σημειωτέον ότι όλες οι ακτινολογικές εξετάσεις πραγματοποιούνται υπό άμεση επίβλεψη των ιατρών ακτινοδιαγνωστών μας.

Ο νεοαποκτηθείς υπερηχοτομογράφος μας του οίκου GE είναι πλήρως εξοπλισμένος με 4 κεφαλές για την εκτέλεση όλου του φάσματος εξετάσεων υπερηχογραφίας, καθώς και με ειδικό software strain elastography για τη διενέργεια εξετάσεων ελαστογραφίας.

Οι εξετάσεις μας αρχειοθετούνται σε σύστημα Ψηφιακής Αρχειοθέτησης και Αποθήκευσης (PACS), κατάλληλο για τη λήψη και αρχειοθέτηση των εικόνων και των δεδομένων των εξεταζόμενων.

Υπογραμμίζεται ότι το ιατρείο λειτουργεί βάσει των νέων οδηγιών περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR).

Συνεργαζόμενες εταιρείες